Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Καλώς τα μας


Γεια σας καλά μας "αρνάκια" ή αλλιώς  "πρωτάκια" όπως λέγαμε  στο σχολείο και καλώς ήρθατε στον φαινομενικά δύσκολο αλλά ταυτόχρονα  μαγευτικό κόσμο του ίσως  πιο διαδεδομένου πνευματικού αθλήματος.
Μοιάζει λίγο σαν παραμύθι το δικό μας Blog και ίσως στα μάτια σας να φαίνεται κάπως  αστείο, αλλά εμείς είμαστε μια ομάδα που σκοπό δεν έχει να σας μάθει ούτε  αγορά ούτε άμυνα γιατί αφενός δεν μπορούμε μιας και ακόμα είμαστε κι εμείς αρνάκια και αφετέρου υπάρχουν πολλοί διακεκριμένοι συναθλητές μας που κάνουν εξαιρετική δουλειά σε αυτό το επίπεδο.
Εμείς είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε  να μοιραστούμε τις δικές μας εμπειρίες και να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να μην τα παρατήσετε όταν θα αρχίσουν να δυσκολεύουν τα πράγματα, έτσι όπως κόντεψαν να τα παρατήσουν κάποιοι από εμάς.... είτε γιατί τρομοκρατηθήκαμε από την πολυπλοκότητα των κανόνων είτε γιατί απογοητευθήκαμε από περίεργες συμπεριφορές είτε γιατί πιστέψαμε ότι αυτή η ενασχόληση δεν είναι μας...
Δυστυχώς λίγοι έχουν γεννηθεί με ταλέντο στο άθλημα αυτό και δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες. Τι γίνεται όμως με αυτούς που θέλουν αλλά λιγάκι ζορίζονται?
Γι αυτό λοιπόν είμαστε εδώ, για να  προσπαθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε, να γίνουμε τα "τσοπανόσκυλα" που κρατάνε το κοπάδι ενωμένο, γιατί πραγματικά αξίζει και ο κόπος και ο χρόνος που θα διαθέσετε για να μάθετε τους εν πρώτης δύσκολους και αμέτρητους κανόνες και θα είναι κρίμα όλο αυτό να μην μετατραπεί σε μια ενασχόληση που εκτός από το να "ακονίζει" το μυαλό και να εκπαιδεύει την σκέψη, δημιουργεί  ένα ολοκαίνουργιο κόσμο που το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να μας βγάζει για κάποιες τουλάχιστον ώρες από τα καθημερινά μας προβλήματα.
Πρωταρχικά με την δική σας θέληση, με σύμμαχους πάντα τους καλούς σας δασκάλους που αυτοί κάνουν όλη τη δουλειά, μα κυρίως με όλους όσους, όσο ψηλά και έχουν φτάσει, δεν ξέχασαν εκείνη την περίοδο που ήταν μαθητές και ίσως με την δική μας μικρή υποστήριξη θα διακωμωδήσουμε, θα ανταλλάξουμε απόψεις, θα ενημερωνόμαστε και κυρίως θα κάνουμε καινούργιους φίλους και συναθλητές που μαζί τους θα μοιραστούμε πολλές συναγωνιστικές στιγμές.
Με φιλικούς  χαιρετισμούς
και καλή Αντάμ-ωση

Στέλλα the brick

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου