Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ARCADIA BRIDGE 2013


ΤΡΙΠΟΛΗ 2013

Δεν περάσαμε απλά καταπληκτικά τα αρνάκια στον Μοριά. Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ. Γιατί; Μα γιατί έτσι απλά ξέρει η Τρίπολη να μας καταπλήσσει!!! Όλα καλά οργανωμένα, η διάθεση στο κόκκινο, τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν… και πάνω από όλα, το πιο απλό… τα χαμόγελα στα πρόσωπα των διοργανωτών του κυρίου Καλτεζιώτη, αλλά και των ντόπιων ως το μεγαλύτερο «ευχαριστούμε που ήρθατε». Έδεσαν οι παρέες, έδεσαν οι κατηγορίες, έδεσαν οι ηλικίες και ακόμα κι εμείς τα αρνάκια νιώσαμε σαν να είμαστε ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του πάζλ, όταν δώσαμε τα χέρια και ο «πληθυντικός» έδωσε ευγενικά τη θέση του στον «ενικό».

Αξέχαστο το μεσημεριανό γλέντι στο ταβερνάκι όπου όλοι ξεδιπλώσαμε τα ταλέντα μας και σιγοτραγουδίσαμε παλιούς σκοπούς, αξέχαστος και ο Δοξαστάκης με το απαράμιλλο ταλέντο του να ξεσηκώνει τα πλήθη με τους ροκ ρυθμούς του….

Κύλησε όμως γρήγορα το τριήμερο, αλλά φύγαμε «χορτάτοι» από παιχνίδι, γεύσεις, χορό και τραγούδι και καινούριους φίλους με την υπόσχεση και του χρόνου να ξαναβρεθούμε στα ίδια μέρη….

Ευχαριστούμε bridge, ευχαριστούμε ΤΡΙΠΟΛΗ!
http://www.youtube.com/watch?v=Sk6kT2zQ7QY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου