Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Ε.Ο.Μ
            ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΠΡΟΣ  Ε.Ο.Μ.              

          «Τα Αρνάκια Του Bridge» θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ, για την δυνατότητα που μας δώσατε να πραγματοποιήσουμε το 1ο μας Φιλανθρωπικό και Φιλοζωικό Τουρνουά στις 16/12/2012. Ήταν μια ιδέα την οποία μετά από την ΕΟΜ, τον ΟΠΑΦ και τους 3 Διαιτητές μας, την «αγκάλιασαν» και την ενίσχυσαν πολλοί παίχτες του αγαπημένου μας αθλήματος και έγινε η αφορμή για να διαδοθεί το Αγωνιστικό Μπριτζ σε αρκετό κόσμο που δεν το γνώριζε. Για εμάς ήταν η αρχή μιας διοργάνωσης που ελπίζουμε να έχει συνέχεια και θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό. Ο στόχος μας είναι η διάδοση και η προώθηση του Μπριτζ και η εκδήλωση αυτή ήταν μόνο η αρχή. Η επίτευξη του, θα συνεχιστεί με καινούργιες ιδέες που σύντομα θα σας κοινοποιήσουμε, ενώ σκέψεις και προτάσεις υπάρχουν και για θέματα που αφορούν τους υπάρχοντες παίχτες. Είμαστε στην διάθεση σας για να βοηθήσουμε σε οτιδήποτε μπορεί να κοινοποιήσει το άθλημα μας σε περισσότερο κόσμο, σε οποιαδήποτε πραγματοποίηση διοργάνωσης, διαφορετική από όσες υπάρχουν μέχρι σήμερα, και γενικότερα σε ότι νέο και καινοτόμο θα κάνει το Ελληνικό Μπριτζ καλύτερο, ανατρέποντας κάθε είδους προκατάληψη.
       Εκτός από τις 2 Αποδείξεις Είσπραξης των συλλόγων που έγιναν οι δωρεές, σας επισυνάπτουμε και τον πίνακα του excel που δείχνει την ανάλυση όλων των εσόδων και εξόδων του τουρνουά μας. Τις αποδείξεις και το αρχείο Εσόδων-Εξόδων τα έχουμε κοινοποιήσει στο μπλογκ μας (http://taarnakiatoubridge.blogspot.gr/) και στην σελίδα μας στο facebook  (https://www.facebook.com/ta.arnakia.tou.bridge)  όπου αισίως αριθμεί περισσότερους από 570 φίλους μπριτζέρ. Στη σελίδα μας αυτή έχουμε «ανεβάσει» περισσότερες από 300 φωτογραφίες από την εκδήλωση (προσφορά από φωτογράφο που είχαμε φέρει γι’ αυτό το σκοπό) όπου μπορείτε εάν θέλετε να τις κοινοποιήσετε, όλες ή κάποιες από αυτές, στην σελίδα σας για να μπορούν να τις δουν και συναθλητές μας που ήρθαν, έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο facebook. Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας. Επίσης, να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια της εκδήλωσης υπήρχαν 2 stands των συλλόγων με διάφορα είδη προς πώληση αλλά και ενημέρωση των συναθλητών μας, όπου και από εκεί μαζεύτηκαν κάποια έχτρα χρήματα τα οποία δεν υπολογίζονται στην δική μας προσφορά των 1.516,00 €.
              Τέλος, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τις ευχαριστίες των 2 συλλόγων για την βοήθεια που τους προσφέρθηκε, η οποία ήταν πολύτιμη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε και πηγή ελπίδας ότι η Φιλανθρωπία και η Φιλοζωία δεν σταματούν ποτέ.

Με εκτίμηση
Τα Αρνάκια Του Bridge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου